Zielony Zakątek w Chłapowie – opinie Gości

Udostępniamy Państwu 15 ostatnich opinii wystawionych przez Gości Zielonego Zakątka na naszej stronie w serwisie Facebook.com. Zachęcamy do odwiedzenia fanpage’a Willi Zielony Zakątek, gdzie znajdą Państwo dużo więcej recenzji. Gwarantujemy, że wszystkie opinie wraz z ocenami są obiektywne i zostały dodane przez realnych użytkowników: naszych Gości.

zobacz wszystkiedodaj własną opinię
Willa Zielony Zakątek
2.3
powered by Facebook
Joanna Gawryś-Rafał
Joanna Gawryś-Rafał
2019-07-21T07:28:55+0000
3 sezon za nami, nie zawiedlismy się! Jak zwykle było miło i sympatycznie. DZIĘKUJEMY 🤩
Marta Adamus
Marta Adamus
2019-07-19T19:52:29+0000
wspaniale miejsce do wypoczynku rodzinnego. bardzo spokojna okolica i życzliwość Właścicieli powoduje ogromną chęć powrotu. miejsce jest zadbane, pokoje są czyste i pachnące. Wszystkie udogodnienia w ofercie są prawdą. Nuda u dzieci nie wchodzi w grę. Gratulacje za stworzenie niesamowitego miejsca. dziękujemy!
Dorota Marek Kludzikowscy
Dorota Marek Kludzikowscy
2019-07-15T10:32:43+0000
Jak dla nas 10/10. Spędziliśmy niecały tydzień w głównym budynku ośrodka. Obsługa i właścicielka miła i pomocna. Pokoje są identyczne jak na zdjęciach - przytulne, zadbane i pachnące świeżością (nieraz widzieliśmy, że od samego rana panie sprzątały ośrodek). Na korytarzach wspólne lodówki, kuchnia i patio gdzie można wypić kawę ze znajomymi. Jest możliwość zrobienia prania. Na terenie ośrodka znajduje się kilka punktów, gdzie można urządzić grilla. Obok recepcji znajduje się duży telewizor oraz sala zabaw gdzie dzieciaki podczas niepogody mogą spędzić czas nie nudząc się. Na terenie ośrodka są bodajże 4 place zabaw (piaskownice + masa łopatek, foremek, grabek i innych zabawek, huśtawki, zjeżdżalnie małe i duże, trampolina, boisko do piłki nożnej i mini kosza). Istnieje także możliwość wypożyczenia rowera. Ale dla nas największym atutem ośrodka była wszechobecna zieleń - możliwość zaszycia się w cieniu drzew i wypicia w spokoju kawy mając na oku dzieciaki. Serdecznie polecamy.
Marta Jakubiak
Marta Jakubiak
2019-07-11T15:40:13+0000
Polecam Zielony Zakątek. Byliśmy tam pierwszy raz, ale nie ostatni. Jest to miejsce idealne dla rodzin z dziećmi 👍
Aleksandra Misiura
Aleksandra Misiura
2018-12-12T09:10:15+0000
Fajne miejsce na odpoczynek 🙂 Ceny za kwaterę atrakcyjne, obsługa kompetentna i uprzejma, a do tego bardzo fajna okolica. Cisza, spokój, można wypocząć i się zrelaksować 🙂 na pewno tutaj jeszcze wrócimy. Dziękujemy za miłe przyjęcie!
Julia Zavoloka-Wawrzyniak
Julia Zavoloka-Wawrzyniak
2018-08-27T09:10:21+0000
Bardzo Polecamy Wille Zielony Zakątek! Zawsze uśmiechnięte, miłe i bardzo pomocne Panie na recepcji. Pokoje bardzo przytulne, czyste. Dodatkowym atutem jest nieodpłatna możliwość wypożyczenia rowerów. Na pewno będziemy wracać!
Basia Filiciak
Basia Filiciak
2018-08-18T20:03:36+0000
Polecam wszystkim zainteresowanym Zielony Zakątek .Obsługa bardzo uprzejma,miła .Każdy prośbę o coś od razu realizowała.Warunki korzystania w domku super,czysto i przyjemnie.POLECAM
Monika Żychlewicz
Monika Żychlewicz
2018-08-16T18:34:54+0000
Wszystkie informacje podane na stronie zgodne z prawdą:) Miła obsługa. Świetne miejsce dla rodzin.
Agnieszka Przeworska-Bodzek
Agnieszka Przeworska-Bodzek
2018-08-02T05:51:44+0000
Wspaniałe miejsce szczerze polecam każdemu kto chce w ciszy i spokoju odpocząć w pięknym zielonym i zadbanym otoczeniu. Duży teren, atrakcje dla dzieci w każdym wieku, domki zadbane i czysciutkie wyposazone we wszystko co potrzebne do tego miła obsługa. Po prostu bajka!!!
Kasia Kamińska Nowczyk
Kasia Kamińska Nowczyk
2018-07-31T12:14:11+0000
Willa Zielony Zakątek w Chłapowo okazał się trafionym wyborem, przyjazny psiakom � : domek Ł- nowy, w dobrym standardzie, zadbana, zieleń, uporządkowana przestrzeń, klimatyczna miejscowość, jest cicho, spokojnie i bezpiecznie, z dala od zgiełku, w spokojnej okolicy to idealne miejsce na wypoczynek - dla mojego Przyjaciela na �� łapach również � Do plaży 15-20min. duża plaża, plusem dla mnie jest to, że nie ma tam Jeszcze dzikich tłumów turystów � Wyjazd zaliczam do udanych �
Monika Marczak
Monika Marczak
2018-07-24T13:30:44+0000
Byliśmy 2 raz i napewno jeszcze wrócimy! Cudowne miejsce szczególnie dla rodzin z dziećmi oraz czworonogami � duże place zabaw, rowerki dla dzieci i dorosłych oraz blisko na plażę. P.S Mam nadzieje,że wszystkie domki zostaną wyremontowane i następnym razem uda nam się trafić na taki na wypasie � bo niektóre widziałam, takie właśnie są POLECAM
Monika Buczkowska
Monika Buczkowska
2018-07-24T10:25:22+0000
Wszystkim szukającym super miejsca na wypoczynek gorąco polecam!!! Świetny ośrodek, domki czyste wysoki standart, teren ośrodka zadbany.Obsługa profesjonalna ,miła,w razie problemów bardzo pomocna.POLECAM,POLECAM i na pewno jeszcze tu wrócę �
Aneta Pilarska
Aneta Pilarska
2017-08-13T18:37:04+0000
Piękne miejsce idealne na odpoczynek. Wszystko perfekcyjnie dopracowane. Wszędzie pięknie i czysto. Bardzo miła obsługa. Szczerze polecam
Sebastian Maze
Sebastian Maze
2017-08-07T21:51:56+0000
Jak dla mnie miejsce rewelacyjne, dla rodzin z dziećmi, dzieciaki są w 7 niebie, a przecież to dla nich to wszystko. Jestem bardzo zadowolony z wypoczynku w "Willa Zielony Zakątek" i myślę, że nie był to ostatni wypoczynek w tym miejscu...😉.
Magdalena Kwietniewska
Magdalena Kwietniewska
2017-08-04T17:02:52+0000
Serdecznie polecam! Wszystko dokładnie jak na zdjęciach, dużo zieleni, przestrzeni, fajne miejsce na grilla, nawet jak pada to jest co robić! Wifi działa bez zarzutu, piękne dojście do plaży, idzie sie około 15 min a po drodze jest sklep 3 min drogi wiec na miejscu 🙂 Przede wszystkim polecam ze względu na obsługę - pozdrawiamy z narzeczonym Panią z recepcji, która naprawdę jest świetną osobą i dużo pomaga - przemoknięci w dzien wyjazdu moglismy sie osusz\yc, umyć mimo ze było juz po dobie hotelowej. 🙂 Napewno tam wrócimy, tym razem z dziećmi 🙂