Zielony Zakątek w Chłapowie – opinie Gości

Udostępniamy Państwu 15 ostatnich opinii wystawionych przez Gości Zielonego Zakątka na naszej stronie w serwisie Facebook.com. Zachęcamy do odwiedzenia fanpage’a Willi Zielony Zakątek, gdzie znajdą Państwo dużo więcej recenzji. Gwarantujemy, że wszystkie opinie wraz z ocenami są obiektywne i zostały dodane przez realnych użytkowników: naszych Gości.

zobacz wszystkiedodaj własną opinię
Willa Zielony Zakątek
0.0
powered by Facebook
Anna Cisek
Anna Cisek
2021-08-19T14:40:54+0000
Cudowne miejsce w którym chciało by się zostać dłużej. Polecam z całego serca. Dla aktywnych wspaniałe ścieżki rowerowe dzięki którym można zobaczyć wiele wspaniałych zakątków. Pozdrawiam Panie dbające o porządek, przemiłe i sympatyczne😊
Marta Bulanda
Marta Bulanda
2021-08-13T19:55:09+0000
super miejsce na wypoczynek polecam w 100%, jesteśmy mega zadowoleni, piękne miejsca które ma swój urok, napewno wrócimy za rok, najlepsze nasze wakacje,, dziękujemy, dziękujemy 🤗🤗aż żal wyjeżdżać
Grzegorz Suder
Grzegorz Suder
2021-08-13T19:53:22+0000
Kolejny, już 6-ty raz w Zielonym Zakątku i znowu było żal wyjeżdżać.... Cudowne miejsce, wspaniale spędzony czas i niezapomniane wrażenia! Rodzinna atmosfera, dzięki której czuliśmy się jak u siebie. Odliczamy już dni do przyjazdu w następnym roku!
Dorota Blok
Dorota Blok
2021-08-13T15:56:33+0000
Pobyt w ośrodku oceniam na 100% tam z rodzinną czułam się jak w domu. I wszystkim będę polecać. I napewno powrócimy jeszcze nie raz !!
Marek Blok
Marek Blok
2021-08-10T20:40:28+0000
wszystko jest super. Polecam.
Joanna Kwaczyńska
Joanna Kwaczyńska
2021-07-27T06:15:26+0000
Super miejsce na wypoczynek rodzinny. Dzieci mają wiele atrakcji na terenie. Polecam !!!
Urszula Lipińska
Urszula Lipińska
2021-07-24T21:23:53+0000
Wspaniałe miejsce na wypoczynek rodzinny. Raj dla dzieci, cisza, spokój, oszamiająca zieleń. Polecam rodzinom lubiącym pełny chillout.
Klaudia Pieczka
Klaudia Pieczka
2021-06-07T11:18:38+0000
Świetne miejsce na odpoczynek z rodzinką 👌
Aleksandra Nowacka-Pawełczyk
Aleksandra Nowacka-Pawełczyk
2020-08-22T11:11:23+0000
Super miejsce na rodzinny wypoczynek. Cisza , dużo zieleni , fajne place zabaw dla dzieci , miła obsługa oraz ładne i wygodne pokoje. Polecam!
Monika Zarnowiecka
Monika Zarnowiecka
2020-08-02T07:52:58+0000
Piękny ośrodek, bardzo zadbany. Domek czysty wyposażony we wszystko( mikrofala, lodówka, grill, parawan itd.) . Na terenie obiektu boika do koszykówki, piłki nożnej, trampolina, rowery dla dorosłych i dzieci. Obsługa przemiła. Bardzo polecam zwłaszcza dla rodzin z dziećmi i małymi i dużymi.
Katarzyna Witczak
Katarzyna Witczak
2020-02-18T14:10:48+0000
To super miejsce dla wszystkich coś fajnego 😁bardzo przyjemne miejsce. Byłam tam już trzy razy i w tym roku mam plan też się wybrać.
Joanna Gawryś-Rafał
Joanna Gawryś-Rafał
2019-07-21T07:28:55+0000
3 sezon za nami, nie zawiedlismy się! Jak zwykle było miło i sympatycznie. DZIĘKUJEMY 🤩
Marta Jakubiak
Marta Jakubiak
2019-07-11T15:40:13+0000
Polecam Zielony Zakątek. Byliśmy tam pierwszy raz, ale nie ostatni. Jest to miejsce idealne dla rodzin z dziećmi 👍
Aleksandra Misiura
Aleksandra Misiura
2018-12-12T09:10:15+0000
Fajne miejsce na odpoczynek 🙂 Ceny za kwaterę atrakcyjne, obsługa kompetentna i uprzejma, a do tego bardzo fajna okolica. Cisza, spokój, można wypocząć i się zrelaksować 🙂 na pewno tutaj jeszcze wrócimy. Dziękujemy za miłe przyjęcie!
Julia Zavoloka-Wawrzyniak
Julia Zavoloka-Wawrzyniak
2018-08-27T09:10:21+0000
Bardzo Polecamy Wille Zielony Zakątek! Zawsze uśmiechnięte, miłe i bardzo pomocne Panie na recepcji. Pokoje bardzo przytulne, czyste. Dodatkowym atutem jest nieodpłatna możliwość wypożyczenia rowerów. Na pewno będziemy wracać!