Zielony Zakątek w Chłapowie – opinie Gości

Udostępniamy Państwu 15 ostatnich opinii wystawionych przez Gości Zielonego Zakątka na naszej stronie w serwisie Facebook.com. Zachęcamy do odwiedzenia fanpage’a Willi Zielony Zakątek, gdzie znajdą Państwo dużo więcej recenzji. Gwarantujemy, że wszystkie opinie wraz z ocenami są obiektywne i zostały dodane przez realnych użytkowników: naszych Gości.

Poniżej zamieszczono ostatnie 15 recenzji, które pochodzą z serwisu Facebook.com, lecz wszystkich recenzji jest dużo więcej. Opinie oraz oceny zostały dodane przez realnych użytkowników, naszych Gości, którzy byli w Zielonym Zakątku.

zobacz wszystkiedodaj własną opinię
Willa Zielony Zakątek
3.9
powered by Facebook
Julia Zavoloka
Julia Zavoloka
2018-08-27T09:10:21+0000
Bardzo Polecamy Wille Zielony Zakątek! Zawsze uśmiechnięte, miłe i bardzo pomocne Panie na recepcji. Pokoje bardzo przytulne, czyste. Dodatkowym atutem jest nieodpłatna możliwość wypożyczenia rowerów. Na pewno będziemy wracać!
Basia Filiciak
Basia Filiciak
2018-08-18T20:03:36+0000
Polecam wszystkim zainteresowanym Zielony Zakątek .Obsługa bardzo uprzejma,miła .Każdy prośbę o coś od razu realizowała.Warunki korzystania w domku super,czysto i przyjemnie.POLECAM
Monika Żychlewicz
Monika Żychlewicz
2018-08-16T18:34:54+0000
Wszystkie informacje podane na stronie zgodne z prawdą:) Miła obsługa. Świetne miejsce dla rodzin.
Agnieszka Przeworska-Bodzek
Agnieszka Przeworska-Bodzek
2018-08-02T05:51:44+0000
Wspaniałe miejsce szczerze polecam każdemu kto chce w ciszy i spokoju odpocząć w pięknym zielonym i zadbanym otoczeniu. Duży teren, atrakcje dla dzieci w każdym wieku, domki zadbane i czysciutkie wyposazone we wszystko co potrzebne do tego miła obsługa. Po prostu bajka!!!
Kasia Kamińska Nowczyk
Kasia Kamińska Nowczyk
2018-07-31T12:14:11+0000
Willa Zielony Zakątek w Chłapowo okazał się trafionym wyborem, przyjazny psiakom � : domek Ł- nowy, w dobrym standardzie, zadbana, zieleń, uporządkowana przestrzeń, klimatyczna miejscowość, jest cicho, spokojnie i bezpiecznie, z dala od zgiełku, w spokojnej okolicy to idealne miejsce na wypoczynek - dla mojego Przyjaciela na �� łapach również � Do plaży 15-20min. duża plaża, plusem dla mnie jest to, że nie ma tam Jeszcze dzikich tłumów turystów � Wyjazd zaliczam do udanych �
Monika Marczak
Monika Marczak
2018-07-24T13:30:44+0000
Byliśmy 2 raz i napewno jeszcze wrócimy! Cudowne miejsce szczególnie dla rodzin z dziećmi oraz czworonogami � duże place zabaw, rowerki dla dzieci i dorosłych oraz blisko na plażę. P.S Mam nadzieje,że wszystkie domki zostaną wyremontowane i następnym razem uda nam się trafić na taki na wypasie � bo niektóre widziałam, takie właśnie są POLECAM
Monika Buczkowska
Monika Buczkowska
2018-07-24T10:25:22+0000
Wszystkim szukającym super miejsca na wypoczynek gorąco polecam!!! Świetny ośrodek, domki czyste wysoki standart, teren ośrodka zadbany.Obsługa profesjonalna ,miła,w razie problemów bardzo pomocna.POLECAM,POLECAM i na pewno jeszcze tu wrócę �
Sylwia Chacińska-Boruta
Sylwia Chacińska-Boruta
2017-09-12T21:22:12+0000
Wspaniałe miejsce na wypoczynek z dziećmi. Place zabaw przystosowane dla dzieci w rożnym wieku. Ciche spokojne miejsce z dala od zgiełku.
Aneta Pilarska
Aneta Pilarska
2017-08-13T18:37:04+0000
Piękne miejsce idealne na odpoczynek. Wszystko perfekcyjnie dopracowane. Wszędzie pięknie i czysto. Bardzo miła obsługa. Szczerze polecam
Sebastian Maze
Sebastian Maze
2017-08-07T21:51:56+0000
Jak dla mnie miejsce rewelacyjne, dla rodzin z dziećmi, dzieciaki są w 7 niebie, a przecież to dla nich to wszystko. Jestem bardzo zadowolony z wypoczynku w "Willa Zielony Zakątek" i myślę, że nie był to ostatni wypoczynek w tym miejscu...😉.
Magdalena Leśniowska
Magdalena Leśniowska
2017-08-04T17:02:52+0000
Serdecznie polecam! Wszystko dokładnie jak na zdjęciach, dużo zieleni, przestrzeni, fajne miejsce na grilla, nawet jak pada to jest co robić! Wifi działa bez zarzutu, piękne dojście do plaży, idzie sie około 15 min a po drodze jest sklep 3 min drogi wiec na miejscu 🙂 Przede wszystkim polecam ze względu na obsługę - pozdrawiamy z narzeczonym Panią z recepcji, która naprawdę jest świetną osobą i dużo pomaga - przemoknięci w dzien wyjazdu moglismy sie osusz\yc, umyć mimo ze było juz po dobie hotelowej. 🙂 Napewno tam wrócimy, tym razem z dziećmi 🙂
Piotr Marianowski
Piotr Marianowski
2017-07-27T12:14:18+0000
wszystko jak najbardziej w porządku, bardzo sympatyczni właściciele. Polecam bardzo
Martyna Kamińska
Martyna Kamińska
2017-07-27T12:08:29+0000
Polecam z całego serca to miejsce 🙂 Wspaniała lokalizacja, przemili właściciele, ośrodek na najwyższym poziomie. Cudowne miejsce dla rodzin z dziećmi, obiekt bardzo blisko plaży. Wrócimy za rok!!! 🙂
Magdalena Szułczyńska
Magdalena Szułczyńska
2017-07-27T10:53:02+0000
Cudowny pobyt w cudownym miejscu . Raj dla dzieci , trampoliny , place zabaw . Zielono , czysto , pachnąco. Bardzo blisko morza . Cudowni właściciele o wielkim sercu. Wracamy tam co roku od wielu lat.Gorąco polecam !!!
Anika Daczkowska
Anika Daczkowska
2017-07-25T16:24:13+0000
Dla dzieci radocha niesamowita, na pewno nie będą się tam nudzić. Czyściutko i cicho. .aż trochę brakowało jakiegoś kontaktu z ludźmi, widziało się kogoś przelotem pod wieczór. Domki super, my trafiliśmy na średnią pogodę wiec wieczorami było trochę chłodno. Może nasz błąd bo nie zapytaliśmy o jakieś grzejniczki i pościel tez cieniutka ( letnia ) tylko jak na dworze chłodno to i pod nimi tez. Właściciele super , do morza kawałek ale my i tak jeździliśmy autem bo jak to z małymi dziećmi nie bylibyśmy w stanie się zabrać z wszystkimi akcesoriami plażowymi. Widoki przepiękne. ..szczególnie trasa przez wąwóz i widok z samej góry. Polecamy z całego serca 😉 P.S Nasza córcia zgubiła kolczyk - złoty kwiatuszek z diamemcikami. Byliśmy w domku E - może akurat ktoś przypadkiem znalazł. Jeśli tak bardzo proszę o kontakt ( wartość sentymentalna )